Vaření v páře
Příprava zdravé kuchyně je velice náročná záležitost. Proto jsou všichni kuchaři vděční za to, že jim nové technologie umožňují připravovat zdravé jídlo bez velké námahy. Souprava titanových hrnců umožňuje dokonce i vaření v páře.
Zdravé vaření v páře
Titanové hrnce umožňují vaření v páře. Tělo hrnce se skládá ze základny, která je složena ze slitiny Silumin. Hrnce, které se poskládají na sebe, vaří v páře. Pára vzniká z vody během dosažení teploty 100 stupňů Celsia. Teplota páry je dostatečně teplá na to, aby potraviny uvařila, ale zároveň zachovala i hodnotný obsah všech důležitých živin. Proto je vaření v páře tak zdravé.
Proč vařit v páře?
Po vaření v páře jsou v potravinách uchovány vitamíny, minerály i antioxidanty. Potraviny si ponechají svou přirozenou chuť, vůni i barvu. V případě vaření ryb je vaření v páře ještě výhodnější. Ryba uvařená v páře si totiž uchová strukturu, tvar i chuť. Vaření v soupravě obsahující titanové nádobí je navíc i levnější, a proto je titanové nádobí tolik oblíbené.
Další výhody vaření v páře
Titanové nádobí vás při vaření v páře naprosto uchvátí. Vše se vaří rychle, nevznikají žádné časové prodlevy. Pokud potraviny do parní soupravy naskládáte do správných vrstev, tak můžete vařit všechno najednou. Dospodu musíte umístit brambory, doprostřed zeleninu a nahoru maso či potraviny, které se připravují nejrychleji. Pokud budete titanové hrnce používat správně, tak vás nemůžou zklamat. Moderní kuchyně by už rozhodně měli mít soupravu na vaření v páře.